Konec evropských dějin jakožto předmět filosofické reflexe - Lebedzeva, Krystsina; Pavlík, Ján, 1956-; Tajovský, Ladislav, 1973-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2014)
Diplomová práce se zabývá zkoumáním validity teoreticky formulované hypotézy o možném zániku evropské civilizace, jakož i zkoumáním příčin a příznaků civilizační katastrofy vzhledem ke stávajícím koncepcím a k současné situaci v Evropě. Na základě použití filosofického přístupu je učiněn pokus o systematizaci názorů vědců na zkoumanou problematiku.
Vedoucí práce: Ján Pavlík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: evropská integrace [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses