Podnikatelský plán - Prchalová, Jana (2014)
Podnikatelský plán je zásadním dokumentem pro každého podnikatele. Cílem této bakalářské práce je nejprve vyhledat a utřídit teoretické informace o tvorbě podnikatelského plánu a poté takto načerpané znalosti podnikového plánování využít k vytvoření detailního podnikatelského plánu, zaměřeného na konkrétní podnikatelský nápad. Součástí této práce je také marketingový výzkum a zakladatelský rozpočet. Tento podnikatelský plán by poté mohl sloužit jako podklad k případné realizaci projektu a jeho možnému rozvoji, což je shrnuto v závěru práce.