Podnikatelský plán - Prchalová, Jana; Boukal, Petr, 1962-2022; Špička, Jindřich, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Podnikatelský plán je zásadním dokumentem pro každého podnikatele. Cílem této bakalářské práce je nejprve vyhledat a utřídit teoretické informace o tvorbě podnikatelského plánu a poté takto načerpané znalosti podnikového plánování využít k vytvoření detailního podnikatelského plánu, zaměřeného na konkrétní podnikatelský nápad. Součástí této práce je také marketingový výzkum a zakladatelský rozpočet. Tento podnikatelský plán by poté mohl sloužit jako podklad k případné realizaci projektu a jeho možnému rozvoji, což je shrnuto v závěru práce.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses