Společenská odpovědnost podniků. Trendy v měření celkového dopadu podnikové činnosti. - Benáková, Denisa (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá společenskou odpovědností podniků, která v současné době stále nabývá na významu. Konkrétně se pak zaměřuje na CSR reportování, tedy způsob, jakým lze změřit dopady podnikové činnosti na společnost. K zjištění současného stavu CSR reportování a jeho trendů bylo využito průzkumu od společnosti KPMG, která se zabývá zveřejňováním zpráv o společenské odpovědnosti soustavně více než 20 let.