Společenská odpovědnost podniků. Trendy v měření celkového dopadu podnikové činnosti. - Benáková, Denisa; Zadražilová, Dana, 1958-; Izera, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá společenskou odpovědností podniků, která v současné době stále nabývá na významu. Konkrétně se pak zaměřuje na CSR reportování, tedy způsob, jakým lze změřit dopady podnikové činnosti na společnost. K zjištění současného stavu CSR reportování a jeho trendů bylo využito průzkumu od společnosti KPMG, která se zabývá zveřejňováním zpráv o společenské odpovědnosti soustavně více než 20 let.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses