Účtování a DPH v rámci stavebních a montážních prací - Brokl, Tomáš; Polák, Martin; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce si klade za cíl podat ucelené informace o účtování a dani z přidané hodnoty v rámci stavebních a montážních prací, u kterých za splnění vymezených podmínek platí režim přenesení daňové povinnosti. V teoretické části této práce jsou vymezeny zmíněné podmínky a také je ukázáno na praktických příkladech účtování nejen stavebních a montážních prací, ale také daně z přidané hodnoty a přijatých a poskytnutých záloh. V práci jsou uvedeny také povinnosti plátců přijímajících a poskytujících výše uvedené služby. V poslední kapitole je uveden praktický příklad, na kterém jsou shrnuty všechny poznatky.
Vedoucí práce: Martin Polák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses