Analýza komunikace společnosti Staropramen, a.s. - Rymeš, David; Pešek, Ondřej; Zamazalová, Marcela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Předmětem bakalářské práce je "Analýza komunikace společnosti Pivovary Staropramen, s.r.o.". Tato práce si klade za cíl prozkoumat jednotlivé nástroje marketingové komunikace, které využívá společnost Pivovary Staropramen při komunikaci s veřejností. Dále práce zkoumá komunikační kampaň pro podporu produktu Staropramen Cool Lemon. Teoretická část této práce se zabývá teoretickým popisem nástrojů komunikačního mixu. V praktické části jsou využity teoretické znalosti komunikačních nástrojů ve spojitosti s komunikačními aktivitami společnosti Pivovary Staropramen. Zhodnocení komunikační kampaně produktu Staropramen Cool Lemon je podpořeno jak spotřebitelským průzkumem společnosti, tak spotřebitelským průzkumem autora. Na základě zjištěných výsledků jsou následně podána doporučení pro budoucí komunikaci společnosti.
Vedoucí práce: Ondřej Pešek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses