Obchodní roboti na finančních trzích - Turussova, Valeriya; Mandel, Martin, 1962-; Havlíček, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Práce je zaměřena na problematiku použití obchodních robotů na finančních trzích. V teoretické části práce jsou popsány základní prvky a strategie algoritmického obchodování, druhy robotů a možnosti jejich použití za různých podmínek na trzích. Druhá část práce se zabývá výhodami a slabinami robotů, jejich ekonomickou efektivností. V praktické části práce se testuje na historických datech zvolená strategie obchodování a ohodnocuje se její použitelnost a výnosnost.
Vedoucí práce: Martin Mandel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses