Hodnocení investičního projektu rekonstrukce stavby za účelem provozování ubytovacích služeb pro studenty - Krokoš, Pavol (2014)
Diplomová práce má charakter studie proveditelnosti, která může posloužit pro realizaci menšího developerského projektu za úcelem rekonstrukce administrativní budovy v soukromou kolej. Předmětem práce je představit základní strukturu realizace i provozu celého projektu a z hlediska finanční efektivity vyhodnotit možný investiční záměr dle předstáv soukromého investora. Práce podrobně popisuje současnou situaci vysokoškolského ubytování na slovenském trhu, důvody pro takovou investici, aspekty rekonstrukce, plán provozu a finanční stránku celé investice.