Hodnocení investičního projektu rekonstrukce stavby za účelem provozování ubytovacích služeb pro studenty - Krokoš, Pavol; Buus, Tomáš, 1977-; Loy, Dalibor; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce má charakter studie proveditelnosti, která může posloužit pro realizaci menšího developerského projektu za úcelem rekonstrukce administrativní budovy v soukromou kolej. Předmětem práce je představit základní strukturu realizace i provozu celého projektu a z hlediska finanční efektivity vyhodnotit možný investiční záměr dle předstáv soukromého investora. Práce podrobně popisuje současnou situaci vysokoškolského ubytování na slovenském trhu, důvody pro takovou investici, aspekty rekonstrukce, plán provozu a finanční stránku celé investice.
Vedoucí práce: Tomáš Buus
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses