Analýza motivace a motivačních nástrojů ve vybraném podniku - Zejdová, Petra (2014)
Cílem této bakalářské práce je analýza používaných motivačních nástrojů vybraného podniku a následná interpretace výsledků. Tato analýza je rozdělena do více částí. Nejprve se zaměřuje na zjištění a popis motivačních nástrojů, které jsou v podniku využívány. Informace pro tuto část práce jsou čerpány z poskytnutých dat od personálního oddělení vybraného podniku. Dále se analýza zabývá vyhodnocením dat vlastního dotazníkového šetření, který je zaměřen na využívané motivační nástroje, především na zaměstnanecké benefity. Výsledky tohoto šetření jsou pak doplněny o výsledky průzkumu motivace, který byl proveden vybraným podnikem. Závěrem práce je vyhodnocení účinnosti využívaných nástrojů k motivaci zaměstnanců a následná doporučení podniku.