Finanční analýza podniku Alliance Healthcare s.r.o. - Sýkora, Michal (2014)
Cílem této práce je zjištění finanční situace podniku Alliance Healthcare s.r.o. pomocí nástrojů a metod finanční analýzy. Pro přehlednost je práce rozdělena na metodologickou a praktickou část. V metodologické části práce jsou popsány základní metody a techniky finanční analýzy. Praktická část zahrnuje postup a interpretaci provedených výpočtů. V závěru práce je shrnutí několika bodů provedené analýzy