Finanční analýza podniku Alliance Healthcare s.r.o. - Sýkora, Michal; Sieber, Patrik, 1977-; Vaněk, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této práce je zjištění finanční situace podniku Alliance Healthcare s.r.o. pomocí nástrojů a metod finanční analýzy. Pro přehlednost je práce rozdělena na metodologickou a praktickou část. V metodologické části práce jsou popsány základní metody a techniky finanční analýzy. Praktická část zahrnuje postup a interpretaci provedených výpočtů. V závěru práce je shrnutí několika bodů provedené analýzy
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses