Vnímanie identity a image-u vybranej spoločnosti - Orosz, Noémi (2014)
Táto bakalárna práca sa zaoberá analýzou firemnej identity a firemného image v spoločnosti Renault Česká Republika, a.s. Cieľom práce je vytvoriť obraz o ovplyvnujúcich premenných firemnej identity a image v spoločnosti, zistiť, ako je firemná identita a firemný image vnímaná zamestnancami a navrhnúť prípadné opatrenia pre zosilnenie firemnej identity a tým zlepšeniu image-u spoločnosti z pohľadu zamestnancov. Prvá, teoretická časť priblíži firemnú identitu, jej jednotlivé komponenty a firemnú image, a zosumarizuje ich prínos so zameraním na zamestnancov. Druhá, praktická časť aplikuje s pomocou analýzy dokumentov v teoretickej časti uvedené poznatky a s pomocou dotazníkového šetrenia uvádza zistenia, podľa ktorých budú podľa potreby navrhnuté postupy na zlepšenie identity.