Vnímanie identity a image-u vybranej spoločnosti - Orosz, Noémi; Kašparová, Eva, 1958-; Duchečková, Dana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Táto bakalárna práca sa zaoberá analýzou firemnej identity a firemného image v spoločnosti Renault Česká Republika, a.s. Cieľom práce je vytvoriť obraz o ovplyvnujúcich premenných firemnej identity a image v spoločnosti, zistiť, ako je firemná identita a firemný image vnímaná zamestnancami a navrhnúť prípadné opatrenia pre zosilnenie firemnej identity a tým zlepšeniu image-u spoločnosti z pohľadu zamestnancov. Prvá, teoretická časť priblíži firemnú identitu, jej jednotlivé komponenty a firemnú image, a zosumarizuje ich prínos so zameraním na zamestnancov. Druhá, praktická časť aplikuje s pomocou analýzy dokumentov v teoretickej časti uvedené poznatky a s pomocou dotazníkového šetrenia uvádza zistenia, podľa ktorých budú podľa potreby navrhnuté postupy na zlepšenie identity.
Vedoucí práce: Eva Kašparová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses