Propagace a mediální reflexe technologických inovací v oblasti filmové výroby - Pancheva, Yana; Hanzlík, Jan, 1979-; Čížek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Tato bakalářská práce ověřuje hypotézu, že nové technologie hrají významnou roli v propagaci filmů a v mediálním diskurzu o těchto filmech. Práce se zabývá formami propagace nových technologií ve filmu. Teoretická část práce je zamřena na klíčové technologické inovace v oblasti filmové výroby v historickém přehledu. Praktická část se zaměřuje na vývoj filmové techniky a na způsob, jakým byly vybrané technologické inovace reflektovány v propagačních materiálech, v novinových článcích a na fanouškovských internetových serverech. Byla provedena kvantitativní analýza propagace technologických inovací v médiích u vybraných filmů pomocí databáze Anopress It. Práce poukazuje na současné způsoby propagace technologických inovací ve filmech.
Vedoucí práce: Jan Hanzlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses