Význam a činnost Herecké asociace se zaměřením na pořádání cen Thálie - Voštová, Barbora; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Römerová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce pojednává o historii vzniku Herecké asociace, významných datech a strategii její činnosti. Zabývá se také důvodem a okolnostmi, které vznik provázely. Mapuje podstatné milníky ve vývoji této organizace. Prostřednictvím finanční analýzy dává přehled o finanční situaci Herecké asociace v průběhu uplynulých let. Vlastním přínosem do dané problematiky je návrh marketingové strategie, který vychází z dotazníkového šetření, které je zaměřeno na současné povědomí široké veřejnosti o Cenách Thálie. Validita dotazníkového šetření je podložena statistickými daty o sledovanosti vyhlašovacího večera Cen Thálie, získanými z České televize.
Vedoucí práce: Václav Riedlbauch
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses