Finanční analýza podniku Karlovarská Korunní s.r.o. - Horváth, Jiří; Špička, Jindřich, 1981-; Špaček, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Bakalářská práce se věnuje finanční analýze firmy Karlovarská Korunní s.r.o. Cílem práce je vyhodnotit celkovou finanční situaci společnosti za roky 2008 až 2012 z pohledu minoritního vlastníka. Jako zdroj dat pro finanční analýzu byly využity veřejně dostupné zdroje, hlavně pak výroční zprávy společnosti. Využitý metodický aparát je nejdříve důkladně popsán v teoretické části práce, zjištěné informace a výsledky společnosti Karlovarská Korunní s.r.o. jsou následně prezentovány v části praktické. Mezi využité metody finanční analýzy byly zahrnuty vertikální a horizontální analýza účetních výkazů, analýza poměrových ukazatelů, výpočet ekonomické přidané hodnoty, analýza pracovního kapitálu, bonitní a bankrotní modely a mezipodnikové srovnání. Zjištěné výsledky jsou následně shrnuty v závěrečné části práce.
Vedoucí práce: Jindřich Špička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses