Finanční benchmarking společnosti T-mobile a. s. ČR - Balgiashvili, Tamar (2014)
Cílem této práce je benchmarking společnosti T-Mobile Czech Republic a.s., který patří ve svém odvětví k nejlepším na trhu. Práce obsahuje také benchmarking podle nefinančních ukazatelů prováděný na základě vybraných ukazatelů. Benchmarking finanční stránky se provádí podle modelu INFA. Co se týká nefinanční stránky, benchmarking je prováděn podle vybraných nefinančních ukazatelů. Na konci práce je doporučení a upozornění na silné a slabé stránky benchmarkované společnosti.