Postavení korporátních daní v daňovém mixu členských zemí EU - Janoutová, Alena (2014)
Bakalářská práce se zabývá korporátními daněmi v daňovém mixu členských zemí Evropské unie mezi lety 1995-2014. Cílem mé bakalářské práce je srovnávání České republiky a Evropské unie z hlediska postavení daně z příjmů korporací v daňovém systému. Hlavním zdrojem mé práce byly pravidelné reporty vydávané Evropskou komisí.