Postavení korporátních daní v daňovém mixu členských zemí EU - Janoutová, Alena; Láchová, Lenka, 1959-; Matějka, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce se zabývá korporátními daněmi v daňovém mixu členských zemí Evropské unie mezi lety 1995-2014. Cílem mé bakalářské práce je srovnávání České republiky a Evropské unie z hlediska postavení daně z příjmů korporací v daňovém systému. Hlavním zdrojem mé práce byly pravidelné reporty vydávané Evropskou komisí.
Vedoucí práce: Lenka Láchová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses