Finanční analýza společnosti P + P spol. s r. o. - Pecka, Daniel; Špička, Jindřich, 1981-; Šnajberg, Oxana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem bakalářské práce je vystihnout finanční situaci a zdraví vybrané společnosti. Jako nástroje pro tuto analýzu poslouží běžně využívané metody a postupy, které se ve finančních analýzách uplatňují. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části se popisuje účel, zdroje, uživatele a metody finanční analýzy. Dále je obsažen popis horizontální a vertikální analýzy, vybraných poměrových ukazatelů, bonitních a bankrotních modelů a metod mezipodnikového srovnání. V praktické části je představení vybrané společnosti a aplikace metod a postupů obsažených v teoretické části. Důraz je zde kladen na interpretaci a grafické znázornění výsledků, komentáře na příčiny vývoje a doporučení pro management společnosti.
Vedoucí práce: Jindřich Špička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses