Analýza situace finančního poradenství v ČR v roce 2014 - Maleňák, Milan; Gruber, Petr, 1948-; Hanzlík, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce s názvem Analýza situace finančního poradenství v ČR v roce 2014 se zabývá charakteristikou způsobu práce finančního poradce z pohledu klienta z praktického a okrajově i právního hlediska, kdy se autor zaměřil na rozdělení zprostředkovatelů podle typu a způsobu činnosti. Ve stručnosti jsou popsány jednotlivé kategorie produktů obvykle zprostředkovávané poradcem a zároveň autor upozorňuje na některá jejich specifika, s nimiž by měl být seznámen i klient. Druhá část práce si klade za cíl prezentovat zkušenosti spotřebitelů s finančním poradenstvím a jejich spokojenost se službami zástupců jednotlivých poradenských společností, které jsou dále stručně charakterizovány. Jako nástroj ke splnění tohoto cíle posloužila anketa zveřejněná na sociální síti. S pomocí výsledků dotazníkového šetření byly ověřovány jednotlivé hypotézy vycházející z běžné praxe.
Vedoucí práce: Petr Gruber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses