Motivace zaměstnanců ve vybraném podniku - Khvorost, Polina; Králová, Tereza, 1978-; Franková, Emilie, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Podstatou této bakalářské práce je analýza současného stavu motivace, úrovně spokojenosti a oddanosti ve vybrané výrobní společnosti a následné porovnání některých získaných výsledků dotazníku s minulým šetřením provedeným ve společnosti dříve. Teoretická část vysvětluje pojmy související s tématem, především se zaměřuje na pracovní motivaci a spokojenost zaměstnanců, pak se také věnuji oddanosti a s ní souvisejícími pojmy loajalitou, identifikací a angažovanosti, jejich přínosnosti. Metodická část vymezuje cíle, metody a techniky sběru dat, popisuje strukturu dotazníku a stanoví pracovní hypotézy. Praktická část vychází z teoretických poznatků z první části. Nejprve je představen vybraná společnost, která je rovněž subjektem výzkumu. Stručně jsou popsány změny, které ve společnosti nastaly během posledních pěti let. Následuje vlastní analýza provedeného dotazování, vyhodnocení a porovnání výsledků. Práci ukončují návrhy a doporučení pro danou společnost a vyhodnocení stanovených hypotéz.
Vedoucí práce: Tereza Králová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses