srovnání vstupu do profese účetního versus daňový poradce - Geršlová, Martina; Polák, Martin; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Hlavním cílem této bakalářské práce je pojednat jak o profesi účetního a daňového poradce v České republice, tak i provést komparaci v rámci Evropské unie, co se týče podmínek vstupu do odvětví. Dále bude věnována pozornost požadavkům, které jsou v dnešní době kladeny na uchazeče o pozici účetního na českém trhu práce. V neposlední řadě bych se ráda zmínila o možném protiprávním jednání, kterého se mohou účetní i daňoví poradci dopustit.
Vedoucí práce: Martin Polák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses