Hospodaření NNO na konkrétním příkladě o.s. Naděje - Kubáňová, Andrea; Hálek, Miroslav; Zouhar, Tomáš, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na neziskové organizace. V teoretické části je nejprve zmíněna charakteristika neziskového sektoru, na kterou dále navazuje nestátní neziskový sektor a s ním i přiblížení změn, které pro něj plynou podle nového občanského zákoníku. Dále už je tato část věnována spolkům, jejich vzniku, zániku, členství a následně jejich financování. Praktická část pak popisuje spolek Naděje, kde je zmíněna jeho činnost, pobočky, organizační struktura a nakonec hospodaření tohoto spolku.
Vedoucí práce: Miroslav Hálek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses