Plnění rozpočtu příspěvkové organizace v konkrétních podmínkách Městské knihovny v Lysé nad Labem - Mádlová, Jana; Nováková, Štěpánka, 1945-; Takáčová, Hana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce je zaměřena na příspěvkové organizace, jejich hospodaření a účetnictví. Práce je rozdělena na dvě základní části -- teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá postavením příspěvkové organizace, rozpočtem podle zákona o rozpočtových pravidlech, financováním a účetnictvím. Praktická část sleduje příspěvkovou organizaci na konkrétním příkladu knihovny v Lysé nad Labem v letech 2012 a 2013, u které analyzuje hospodaření, její náklady, výnosy a výsledek hospodaření.
Vedoucí práce: Štěpánka Nováková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses