Analýza příčin úpadku vybraných fotbalových klubů - Pánková, Barbora; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Špaček, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této bakalářské práce je identifikovat a popsat příčiny problémů fotbalových klubů Glasgow Rangers FC a Portsmouth FC, které se dostaly do finanční krize. Práce si klade za cíl zodpovědět otázku, která rizika představují pro klub největší nebezpečí a které faktory hrají nejdůležitější roli ve finančním úpadku fotbalových klubů. Teoretická část práce představuje metodologický základ pro část praktickou, ve které jsou jednotlivé kluby analyzovány v případových studiích. V poslední kapitole je nastíněn osud fotbalových vesnic v České republice a v Německu.
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses