Soutěže pro začínající podnikatele jako způsob podpory a rozvoje malého a středního podnikání v ČR - Dombrovskaya, Maria (2014)
Předmětem bakalářské práce Soutěže pro začínající podnikatele jako způsob podpory a rozvoje malého a středního podnikání v ČR je analýza fungování podnikatelských soutěží a na základě této analýzy zpracování doporučení pro jejich zlepšení. První část je zaměřena na význam malého a středního podnikání. V druhé části jsou shrnuty informace o podpoře malého a středního podnikání v České republice. Třetí část je věnována soutěžím pro začínající podnikatele v České republice, prostřednictvím dotazování zkoumán názor účastníků soutěží na efektivitu jejich fungování a zpracována řada doporučení.