Soutěže pro začínající podnikatele jako způsob podpory a rozvoje malého a středního podnikání v ČR - Dombrovskaya, Maria; Svobodová, Ivana, 1969-; Kešner, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Předmětem bakalářské práce Soutěže pro začínající podnikatele jako způsob podpory a rozvoje malého a středního podnikání v ČR je analýza fungování podnikatelských soutěží a na základě této analýzy zpracování doporučení pro jejich zlepšení. První část je zaměřena na význam malého a středního podnikání. V druhé části jsou shrnuty informace o podpoře malého a středního podnikání v České republice. Třetí část je věnována soutěžím pro začínající podnikatele v České republice, prostřednictvím dotazování zkoumán názor účastníků soutěží na efektivitu jejich fungování a zpracována řada doporučení.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses