Podpora malých a středních podniků - Putryk, Kirill; Veber, Jaromír, 1953-; Hartman, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Práce se zabývá podporou malých a středních podniků, prostřednictvím finančních podpor ze strany strukturálních fondů Evropské unie, státního rozpočtu a podpor ze strany soukromých subjektů. Autor vychází z oficiální dokumentace Evropské komise a informací z webových stránek institucí podporujících podnikání. Práce by měla poskytnout reálný pohled na podporu podnikání a její využití.
Vedoucí práce: Jaromír Veber
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses