Analýza spotřebitelských úvěrů - Hejnová, Daniela; Blahová, Naďa, 1958-; Kaimova, Nadira; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce se zabývá analýzou trhu spotřebitelských úvěrů. Trh spotřebitelských úvěrů je zde mapován od vymezení základních pojmů včetně legislativní úpravy, přes ohlédnutí se za vývojem objemu úvěrů a sazeb v České republice za posledních dvacet let, až po závěrečné porovnávání výhodnosti dvou modelových úvěrů u jednotlivých společností. Cílem této práce je na základě vybraných zástupců z bankovního i nebankovního sektoru posoudit, zda je pro klienta (žadatele o úvěr) výhodnější bankovní či nebankovní spotřebitelský úvěr.
Vedoucí práce: Naděžda Blahová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses