Podnikatelský plán na otevření prodejny zdravé výživy - Formanová, Zuzana (2014)
Cílem bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu na otevření prodejny se zdravou výživou. Tento projekt se zaměřením na regionální produkty z Libereckého kraje s podporou klubového vaření a poradenstvím pro zdravý životní styl je v tuto chvíli fiktivní plán s možností realizace do budoucna. Metodikou sestavení podnikatelského plánu se zabývám podrobněji v následující kapitole. Celý projekt jsem pojala komplexně, tzn. zahrnuji celý podnikatelský záměr od formulace poslání a vize až po realizační projektový a finanční plán.