Podnikatelský plán na otevření prodejny zdravé výživy - Formanová, Zuzana; Zadražilová, Dana, 1958-; Izera, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2014)
Cílem bakalářské práce je zpracování podnikatelského plánu na otevření prodejny se zdravou výživou. Tento projekt se zaměřením na regionální produkty z Libereckého kraje s podporou klubového vaření a poradenstvím pro zdravý životní styl je v tuto chvíli fiktivní plán s možností realizace do budoucna. Metodikou sestavení podnikatelského plánu se zabývám podrobněji v následující kapitole. Celý projekt jsem pojala komplexně, tzn. zahrnuji celý podnikatelský záměr od formulace poslání a vize až po realizační projektový a finanční plán.
Vedoucí práce: Dana Zadražilová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses