Financování bytových potřeb - Hellová, Tereza; Radová, Jarmila; Křížek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Předmětem bakalářské práce "Financování bytových potřeb v České republice" je analýza produktů, které jsou v České republice nejčastěji poskytovány za účelem financování bytových potřeb. Cílem této práce je tyto možnosti financování bytových potřeb popsat a porovnat jejich výhody a nevýhody. Teoretická část práce se zabývá především charakteristikou stavebního spoření a hypotečního úvěru. V práci je uvedena modelová situace, na které jsou demonstrovány parametry úvěru ze stavebního spoření a hypotečních úvěrů odpovídající současné situaci na trhu těchto úvěrových produktů. V závěru modelové situace je pro nadefinovaný případ navrženo optimální řešení.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses