Bioplastové lahve jako alternativa lahví ze standardních plastů - Pozníček, David; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Barton, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2014)
Cílem této bakalářské práce je posouzení uskutečnitelnosti konkrétního projektu výroby a distribuce lahví z bioplastu. Smyslem práce je také jeho podpora. V této práci je také nastíněna budoucnost bioplastových lahví jako alternativy lahví ze standardních plastů a také porovnání lahví z bioplastu se současným sortimentem konkurence. Je v ní zároveň výčet výhod i nevýhod tohoto materiálu včetně zmapování environmentálních dopadů. Součástí je také provedený průzkum trhu ohledně pitného režimu obyvatel České republiky. Na základě výsledků provedeného průzkumu pak určit ideální parametry lahve a tyto doporučit při řízení projektu.
Vedoucí práce: Vlastimil Mejdrech
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses