Analýza životaschopnosti nízkonákladové banky a komparace s klasickou bankovní institucí. - Fingerhutová, Eliška; Špániková, Kateřina; Zetek, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce se zabývá analýzou hospodaření nízkonákladových bank. Cílem bylo poukázat na oblasti, ve kterých se výrazně liší nízkonákladové banky od klasické bankovní instituce. Analyzována byla také struktura nabízených produktů jednotlivými bankami. Záměrem srovnání bylo zdůraznit šíři nabídky a zejména výhodnost těchto produktů pro klienta, ať už z pohledu úročení, či z pohledu nákladů pro uživatele. Práce se zaměřuje i na samotné postavení těchto bank na českém trhu. V rámci této oblasti lze pozorovat, jak tyto banky za dobu svého působení na trhu změnily svoji podobu.
Vedoucí práce: Kateřina Špániková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses