Využitie metód riadenia projektu pri organizácii svadby - Csörgöová, Edina (2014)
Táto bakalárska práca najprv oboznamuje čitateľa so základnými teoretickými pojmami riadenia projektu a následne predstaví skutočný projekt. Teoretická časť uvedie hlavné metódy, modely a projektovú analýzu, ktoré sa najčastejšie využívajú pri riadení projektov. V praktickej časti bude za pomoci MS Office Projectu zostavený harmonogram jednotlivých etáp a činností organizácie svadby. Tento harmonogram bude zobrazený pomocou Ganttovho diagramu, ktorý bude doplnený časovou analýzou, analýzou zdrojov, nákladov a rizika.