Využitie metód riadenia projektu pri organizácii svadby - Csörgöová, Edina; Borovička, Adam; Melechovský, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2014)
Táto bakalárska práca najprv oboznamuje čitateľa so základnými teoretickými pojmami riadenia projektu a následne predstaví skutočný projekt. Teoretická časť uvedie hlavné metódy, modely a projektovú analýzu, ktoré sa najčastejšie využívajú pri riadení projektov. V praktickej časti bude za pomoci MS Office Projectu zostavený harmonogram jednotlivých etáp a činností organizácie svadby. Tento harmonogram bude zobrazený pomocou Ganttovho diagramu, ktorý bude doplnený časovou analýzou, analýzou zdrojov, nákladov a rizika.
Vedoucí práce: Adam Borovička
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses