Kvantifikace škod na životě a zdraví - Koldinská, Alena (2014)
Tato práce mapuje legislativní rámec pro oceňování škod na zdraví v České republice. Cílem je poskytnout přehled a srovnání právních předpisů a zhodnotit způsob stanovení náhrad. Dále práce poskytuje shrnutí teoretických způsobů stanovení hodnoty zdraví a života a jejich souvislost s náhradami podle právních předpisů.