Kvantifikace škod na životě a zdraví - Koldinská, Alena; Buus, Tomáš, 1977-; Kuchyňa, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato práce mapuje legislativní rámec pro oceňování škod na zdraví v České republice. Cílem je poskytnout přehled a srovnání právních předpisů a zhodnotit způsob stanovení náhrad. Dále práce poskytuje shrnutí teoretických způsobů stanovení hodnoty zdraví a života a jejich souvislost s náhradami podle právních předpisů.
Vedoucí práce: Tomáš Buus
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses