Plnění rozpočtu v časové řadě let 2011 - 2013 v konkrétních podmínkách Muzea Jindřichohradecka - Vránová, Jana (2014)
Na stránkách mé bakalářské práce jsem se pokusila přiblížit čtenáři problematiku hospodaření příspěvkových organizací v České republice. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část čtenáře seznamuje s charakteristikou příspěvkových organizací, jejich legislativní úpravou a prací s vlastními zdroji krytí. V části praktické, která se věnuje konkrétně Muzeu Jindřichohradecka, sleduji jeho hospodaření v letech 2011 až 2013, práci s fondy a majetkem.