Plnění rozpočtu v časové řadě let 2011 - 2013 v konkrétních podmínkách Muzea Jindřichohradecka - Vránová, Jana; Nováková, Štěpánka, 1945-; Takáčová, Hana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Na stránkách mé bakalářské práce jsem se pokusila přiblížit čtenáři problematiku hospodaření příspěvkových organizací v České republice. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část čtenáře seznamuje s charakteristikou příspěvkových organizací, jejich legislativní úpravou a prací s vlastními zdroji krytí. V části praktické, která se věnuje konkrétně Muzeu Jindřichohradecka, sleduji jeho hospodaření v letech 2011 až 2013, práci s fondy a majetkem.
Vedoucí práce: Štěpánka Nováková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses