Kreativní účetnictví v mzdové oblasti - Pavlová, Tereza; Polák, Martin; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Tato bakalářská práce pojednává o kreativním účetnictví. Především se zabývá mzdovou oblastí, konkrétně dohodou o provedení práce, cestovními náhradami a Švarcsystémem. Využití kreativního účetnictví v těchto oblastech mzdové politiky je v práci rozebráno a názorně ukázáno na příkladech z praxe. V další části práce je rozebrán mnou provedený výzkum, týkající se využívání kreativního účetnictví v mzdové oblasti na okrese Nymburk. Z práce a výzkumu vyplývá, že využívání kreativního účetnictví je opravdu nejčastější v mzdové oblasti, a to především při práci formou Švarcsystému. Závěrem této práce je, že kreativní účetnictví je problém v současné době velmi rozšířený a prozatím nedostatečně řešený.
Vedoucí práce: Martin Polák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses