Financování a účetnictví nadací v konkrétních podmínkách Nadace ČEZ - Nováková, Kateřina; Takáčová, Hana, 1952-; Nováková, Štěpánka, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce se zabývá nestátními neziskovými organizacemi, konkrétně nadacemi a nadačními fondy. Teoretická část práce se věnuje postavení nadací a nadačních fondů v České republice a hlavně se zabývá změnou právní úpravy v souvislosti s novým Občanským zákoníkem. Praktická část se zabývá analýzou hospodaření a efektivnosti v letech 2011 a 2012 konkrétní nadace, a to Nadace ČEZ.
Vedoucí práce: Hana Takáčová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses