Analýza ukazatele RPSN u spotřebitelských úvěrů - Ernstová, Pavla; Coufal, Libor; Špániková, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce s názvem "Analýza ukazatele RPSN u spotřebitelských úvěrů" se zprvu věnuje základním ekonomickým poznatkům o spotřebitelských úvěrech, vzájemným souvislostem a opomíjena není ani právní stránka. Klíčový důraz je kladen na ukazatel roční procentní sazby nákladů. Analyzovány jsou vybrané půjčky od bankovních i nebankovních institucí, které vyhovují zadaným parametrům. U každé půjčky dochází k porovnání námi vypočtené a skutečně uváděné hodnoty RPSN. Následuje celková komparace získaných výsledků. V závěru je uvedeno teoretické doporučení pro budoucí vývoj.
Vedoucí práce: Libor Coufal
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses