Účetnictví a výkaznictví organizace Člověk v tísni o.p.s. - Korbelová, Jaroslava; Hálek, Miroslav; Zouhar, Tomáš, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Diplomová práce je zaměřena na účetnictví a výkaznictví obecně prospěšné společnosti v konkrétních podmínkách společnosti Člověk v tísni o.p.s. V práci jsou nejdříve charakterizovány obecně prospěšné společnosti, především pak jejich financování, hospodaření a specifika vedení účetnictví. Ve druhé části práce je ukázána problematika účetnictví a financování obecně prospěšné společnosti v konkrétních podmínkách společnosti Člověk v tísni o.p.s.. Blíže je popsána problematice účtování vlastních zdrojů obecně prospěšné společnosti, především zúčtování fondů k rozvahovému dni. Účetnictví společnosti Člověk v tísni o.p.s. je popsáno také z hlediska projektového účetnictví a specifik účtování na zahraniční misi.
Vedoucí práce: Miroslav Hálek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses