Státní pokladna z pohledu využití informačních systémů - Novotná, Lenka; Singerová, Jana; Nováková, Štěpánka, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Práce shrnuje vývoj Státní pokladny v prostředí České republiky. Zaměřuje se především na budování nové státní pokladny a nově vznikající systémy, které státní pokladnu zaštitují. V neposlední řadě se práce zabývá zcela novou aplikací od MFČR - Monitor, na základě které je možné dohledat informace od plnění rozpočtu státu, přes hospodaření krajů a obcí až po účetní závěrky obecních podřízených příspěvkových organizací.
Vedoucí práce: Jana Singerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses