Zajištění kurzového rizika pomocí derivátů - Kohout, Eduard (2014)
Bakalářská práce se zaměřuje na zajištění kurzového rizika pomocí derivátů. V první části práce jsou teoreticky popsány a charakterizovány jednotlivé typy derivátů. V druhé části mé práce je teorie kvantifikována na příkladech z praxe. V příkladech jsou použity skutečné měnové kurzy a úrokové sazby k určitému datu.