Zajištění kurzového rizika pomocí derivátů - Kohout, Eduard; Čech, Tomáš; Pracný, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Bakalářská práce se zaměřuje na zajištění kurzového rizika pomocí derivátů. V první části práce jsou teoreticky popsány a charakterizovány jednotlivé typy derivátů. V druhé části mé práce je teorie kvantifikována na příkladech z praxe. V příkladech jsou použity skutečné měnové kurzy a úrokové sazby k určitému datu.
Vedoucí práce: Tomáš Čech
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2014
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2014
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses